Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013

ΤΟ ΚΛΙΣΕ:ΦΟΙΤΗΤΕΣ!                                


Αχχχχ φοιτητική ζωή !! Τι καλύτερο από τα φοιτητικά χρονιά ;!!! Ανεμελιά , ποτά , σεξ , τόνους φραπέ , βρωμιά , αφραγκίες και πολλά πολλά ακόμη ... όμως αυτό που στην αρχή σε ταράζει περισσότερο απ'όλα είναι τα νέα ΕΙΔΗ ατόμων που γνωρίζεις κατά την διάρκεια της φοιτητικής σου ζωής. Για ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ λόγους επιβίωσης έχει καθιερωθεί (από μένα) μια λίστα με τις κατηγορίες φοιτητών(ψόφος) που κατά πάσα πιθανότητα θα συναντήσει κάνεις μέσα σε ένα Ελληνικό πανεπιστήμιο.

Ο Nerdουλας (γιατί δεν θα το καταλάβεις nerd στα αγγλικά σημαίνει σπασίκλας ..οπότε nerd+φύτουκλας=nerdουλας)
Είναι το άτομο που δεν λείπει από κανένα μάθημα. Πολλοί κλειστόμυαλοι πιστεύουν ότι ΠΑΝΤΑ κάθεται στην πρώτη θέση της αίθουσας για να μην βλέπουμε τα σάλια του να πέφτουν στο πάτωμα από το πολύ γλύψιμο , αυτός όμως λέει ότι κάθεται μπροστά για να ακούει καλύτερα τον καθηγητή καθώς και ότι έχει μυωπία και δεν βλέπει από μακριά. Είναι από τα συμπαθέστερα παιδιά της σχολής ειδικά την περίοδο της εξεταστικής που για ένα γλυκύτατο-ανεξήγητο λόγο ξεστομίζει συνέχεια την φράση ''δεν έχω διαβάσει , δεν ξέρω τίποτα , δεν θυμάμαι τίποτα'' την ώρα που τελειώνει την πέμπτη κόλλα αναφοράς του. Προφανέστατα δεν θα σου πει τίποτα κατά την διάρκεια της εξέτασης , όχι γιατί δεν θέλει ή φοβάται να μιλήσει(προς θεού), αλλά γιατί θέλει να σου μεταλαμπαδεύσει πως πρέπει να συμπεριφέρεστε εσείς οι σκληροπυρηνικοί και άγριοι φοιτητές.
Ο ΚΥΡΙΟΣ "ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΤΥ"
Το party animal της σχολής. Δεν αφήνει ποτέ κανένα πάρτι και έχει συνέχεια ένα χαζό ύφος λες και όλη μέρα κάνει σεΞι. Έχει απόψεις για τα πάντα ,γιατί έχει ζήσει την ζωή του με το κουτάλι, και συνέχεια θα σου μιλάει για τα πάρτι , τις δαπίτισσες που .... στα πάρτι , τις γκόμενες που τον θέλουν και για τα λεφτά που τρώει σε εξόδους και σε ποτά. Οι κακές οι γλώσσες όμως λένε ότι δεν κάνει όσα λέει και ότι είναι λίγο μαγκιά-κλανιά σαν άτομο. Εγώ προσωπικά τους πάω πολύ , μου λένε πολύ χρήσιμες συμβουλές για το πως να ρίχνω γκόμενες καθώς επίσης μου λένε και ιστορίες από τα μεθύσια τους.

ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ
Βγαίνει σε 2 μοντέλα.1. Το πρώτο μοντέλο βγαίνει ή σε μπλε ή σε πράσινο χρώμα. Συνήθως τα κομματόσκυλα του πρώτο μοντέλου έρχονται στην σχολή με ό,τι πιο εγωκεντρικά μοντέρνο ρούχο βρουν.. και καφέ στο χέρι. Μαζεύονται σε κάτι παλιά θρανία που βρίσκονται στους διάδρομους ,που τα ονομάζουν γραφεία τους, και δεν κάνουν τίποτα κάτι που τους καθιστά πολύ χρησίμους. Όταν δεν κάνουν μασονικές τελετές και αριστερές ανθρωποθυσίες θα τους βρεις στα clubs να κωλοχτυπιούνται και να την πέφτουν στον κύριο ''δεν έχω αφήσει κανένα πάρτι''. Κάποιες φόρες διοργανώνουν και δικά τους πάρτι , όμως δεν πάει και κάνεις, γιατί ούτε κολλάνε καμιά αφίσα μέσα στην σχολή ούτε παίρνουν κανένα τηλέφωνο να μας ενημερώσουν για το εικοστό τρίτο πάρτι γι'αυτήν την βδομάδα (και έχουμε ακόμη Τρίτη).
2. Το δεύτερο μοντέλο βγαίνει σε μια βαθιά απόχρωση του κόκκινου. Τα κομματόσκυλα του δεύτερου μοντέλου είναι συνήθως ποιητές.. ζωγράφοι..σκηνοθέτες.. ζογκλέρ.. ηθοποιοί.. μουσικοί..καραγκιοζοπαίκτες και γλύπτες. Δεν έχουν καλή σχέση με το νερό και είναι κοινωνικά υπερευαίσθητοι. Τα χόμπι τους είναι να κάνουν πορείες , να φτιάχνουν πανό ,, να κάνουν ιστορικές αναδρομές και να λένε λέξεις που τελειώνουν σε -ισμος. Είναι πολύ alternative-underground τυπάδες και συχνά θα σε ενημερώνουνε για το πόσο χάλια είναι η κοινωνία μας. Όταν δεν κάνουν πορείες και μουσικές εκδηλώσεις , αράζουνε σε κάτι αλάνες και τραγουδάνε με συνοδεία κιθάρας , φλογέρας , άρπας και μπίρας.

Μας παραχωρεί το άρθρο το blog http://thescum-jointhedarkside.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου